Blaasatelier Sollie

1 mei 2015

Nei jierrenlang ynstruminten by it Aerofoonatelier brocht te hawwen foar ûnderhâld, kinne we tsjintwurdich terjochte yn Ljouwert. Ruerdtje en Frank binne spitigernôch ophâlden mei reparaasjes en revisie. Yasmin Sollie kin dizze taken oernimme. Understeand ynformaasje oer it bedriuw. Fia dizze link fine jo mear  gegevens; http://www.blazersateliersollie.nl/index.html

Let op, ynkoarten ferhuzet de saak fan Achter de Hoven nei it Zuidvliet, te Ljouwert.

 

VOF Sollie bestaat uit twee zelfstandig ondernemers: Anne Sollie (vader) en Yasmin Sollie (zoon). 

Anne Sollie
Het bedrijf van Anne Sollie is 'Anne Sollie Pianotechniek’ en sinds 2002 gevestigd in Leeuwarden. Bij hem kunt u terecht voor stemmen, restauraties, verkoop en verhuur van piano's en vleugels. Het bedrijf staat voor vakmanschap, kwaliteit en liefde voor een schitterend ambacht. Van hieruit beoordeelt en selecteert hij de instrumenten altijd zelf, waarbij zijn achtergrond als pianist en pianodocent hem helpt te bepalen aan welke eisen een instrument moet voldoen, voor zowel de professionele pianist als de beginnende amateur. Zodoende probeert hij de hoogste technische en artistieke kwaliteit te bieden in elke prijsklasse. 
Geopend elke woensdag van 10.00 uur tot 18.30 uur en op afspraak. 
site: www.annesolliepianotechniek.nl
mail: info@annesolliepianotechniek.nl
tel: 06-22543915
Adres: Rijksweg 138, 9011 VH Jirnsum

Yasmin Sollie
Mijn eigen bedrijf, genaamd Blazersatelier Sollie, komt voort uit een passie voor blaasinstrumenten. Al vele jaren ben ik een enthousiast amateur fagottist. Ook maak ik fagotrieten, die ik samen met andere riet-gerelateerde zaken verkoop via mijn webwinkel. Een aantal jaren terug ontstond het idee om mijn eigen instrument te gaan onderhouden. Zo kwam ik in Wales terecht bij de Malden School of Musical Instrument Repairers van Trevor Head. Hier leerde ik onder leiding van Gary Mills voor saxofoon, fagot, klarinet en fluit de beginselen van het reparateursvak. Dit beviel me zo goed dat ik verder ging oefenen op oude instrumenten met uiteindelijk een zeer bewuste beroepskeuze als resultaat. Mijn bedrijf was sindsdien een feit. Ook volg ik nog bijscholingen van Nathan Frank Baan en Ruerdtsje Ellens bij het Aerofoon Atelier; een bedrijf in Friesland met 20 jaar ervaring op het gebied van blaasinstrumenten. Zij onderwijzen vol enthousiasme over dit prachtige ambacht en mijn bedrijf heeft veel aan deze twee mensen te danken. 
Het doel van mijn bedrijf is om uw beroep en/of hobby zo aangenaam mogelijk te maken door uw instrument met grote zorg en precisie te behandelen.

 

« terug

 

 


© Muziekvereniging Harmonie Weidum e.o. | Privacy verklaring