Stem op Harmonie Weidum

3 februari 2015

Harmonie Weidum wil mensen in beweging brengen voor de 10e Poiesz Jeugd Sponsor Actie

 

Elke club of vereniging heeft een verlanglijstje, ook Harmonie Weidum.

De bedoeling is om dit via de opbrengst van de Poiesz Jeugd Sponsor Actie te realiseren. Mensen worden daarom aangemoedigd om hun boodschappen te doen bij Poiesz en Jeugd Sponsor Munten te sparen. Door de munten in de koker te stoppen van Harmonie Weidum helpt u al mee. Extra munten worden uitgegeven bij extra aanbiedingen, zodat klanten van Poiesz supermarkten tegelijkertijd euro's voordeel krijgen op hun boodschappen. En omdat de Jeugd Sponsor Actie dit jaar haar 10e editie viert, zijn er extra veel Jeugd Sponsor aanbiedingen én winacties waar klanten superleuke prijzen mee kunnen winnen.

 

Hoe meer Jeugd Sponsor Munten in de koker worden gestopt van Harmonie Weidum, hoe meer sponsorgeld aan het eind van de actie door Poiesz supermarkten wordt uitgekeerd. Het sponsorgeld komt ten goede aan de jeugdafdeling.

 

Deze munten wordt gratis verstrekt bij de kassa van alle Poiesz supermarkten. De koker voor de Jeugd Sponsor Munten van Harmonie Weidum is te vinden bij de Poiesz supermarkt in Mantgum.

De Jeugd Sponsor Actie loopt van maandag 2 februari t/m 29 maart 2015 bij Poiesz supermarkten. 

 

Extra sponsormunten kunnen wij verdienen door middel van stemmen via https://www.facebook.com/poieszsupermarkten/app_1527320807520087?pnref=story 

 

Helpt u mee?

 

 

« terug

 

 


© Muziekvereniging Harmonie Weidum e.o. | Privacy verklaring