Lûd fan de Middelsee

26 april 2018

Harmonie Weidum docht mei oan it project Lûd fan de Middelsee, tegearre mei alle ferienings fan 'Samenwerkende muziekverenigingen Leeuwarden'. It is ien fan de 'Under de toer' projecten yn it kader fan Kulturele Haadsted 2018. Op dizze dei fytse jo lans de râne fan de âlde Middelsee en de tuorren dy't der stean. De musyk fan de ferienings begeliedt jo derby nei it grutte slotkonsert by de Aldehou. Mear ynfo fynst yn ús nijsoersjoch.

Kaarten bestelle foar dizze muzikale fytstocht en/óf it spektakulêre jûnsprogram dochst hjirre: Kaartferkeap Lûd fan de Middelsee.

Voor iedereen die graag een middag op de fiets stapt én van muziek houdt is ‘Lûd fan de Middelsee’ een must! ‘Lûd fan de Middelsee’ is het grootste project onder de vlag van ‘Under de Toer’ Op bijzondere locaties kunt u brassbands, fanfares, een harmonie, showbands en zelfs een doedelzakband beluisteren. Ondertussen fietst u door het prachtige landschap ten noorden van Leeuwarden, waar eens de Middelsee lag. Laat u verrassen door de kleuren, geuren en muziek. 

Weer terug in Leeuwarden wacht u een verrassing: vanaf ±16:30 kunt u in de Prinsentuin heerlijk bijkomen, iets eten en drinken en u voorbereiden op de grote finale om 20:30 onder de Oldehove waar alle muziekverenigingen samen een geweldig muziektheater maken. De Middelsee is er niet meer, maar de verenigingen die aan de oevers van die oude Middelsee hun thuisbasis hebben, bewijzen met ‘Lûd fan de Middelsee’ dat ze springlevend zijn! 

Bent u wel een muziekliefhebber, maar wilt u niet deelnemen aan de fietstocht, dan is het is uiteraard ook mogelijk om alleen het spectaculaire Avondspektakel bij te wonen en daarvoor wellicht nog een hapje te eten en te drinken in de Prinsentuin.

« terug

 

 


© Muziekvereniging Harmonie Weidum e.o. | Privacy verklaring