Harmonie Euphonia Wommels en Koarbizznizz

2 december 2016

Het traditionele kerstconcert van het harmonieorkest van Euphonia Wommels wordt dit jaar gegeven in samenwerking met Koarbizznizz en vindt plaats in de St. Gertrudiskerk in Workum. Koarbizznizz bestaat uit elf leden en staat onder leiding van Siebren Kramer. Zij treden regelmatig op met een breed repertoire en zingen zowel klassiek als modern. In 2014 verleenden zij hun medewerking aan het kerstconcert van Omrop Fryslân televisie. 

Het harmonieorkest van Euphonia bestaat uit zo’n vijftig leden en staat onder leiding van Rolf Verbeek. Haar repertoire is eveneens divers. Gedurende het jaar worden zowel klassiek getinte werken als ook lichte muziek gespeeld; de muziek wordt veelal aangepast aan de gelegenheid. Onlangs werd Euphonia kampioen in de 1e klasse op de Open Nederlandse Harmonie Kampioenschappen. Deze avond kunt u als publiek luisteren naar muziek die past bij de ambiance van de kerk en de periode van het jaar. 

Tijdens het concert zal er naast individuele en gezamenlijke optredens ook een samenzang zijn met het publiek. 
In het voorprogramma zal vanaf 19.15 het jeugdorkest van Euphonia optreden. Zij spelen veelal traditionele kerstliederen, terwijl het publiek de kerk in komt.

Graag tot ziens op zaterdag 17 december, de kerk is open om 19.15, het concert vangt aan om 20.00.
Entree: 7.50. Voorverkoop bij Echte Bakker Posthuma (Wommels, Bolsward, Sneek en Scharnegoutum).

« terug

 

 


Muziekvereniging Harmonie Weidum e.o. | Privacy verklaring