Concert harmonie Euphonia Wommels en Valentina Tót

20 februari 2018

SNEEK - Op zaterdag 17 maart geeft harmonieorkest Euphonia Wommels een concert met als speciale gast pianiste Valentina Tóth. Wellicht kent u haar van het programma de Tiende van Tijl, te zien op NPO 2. Valentina Tóth (1994, Leeuwarden) won onder andere de eerste prijs op het Prinses Christina Concours in Den Haag en de eerste prijs op het Internationaal Muziekconcours in Stockholm. Uiteraard is de harmonie erg ingenomen een concert met Tóth te mogen geven!

Het programma van deze avond zal bestaan uit muziek van Russische componisten als Mussorgsky en Rimsky-Korsakov. Valentina zal soleren in Pianoconcert no. 2 van Shostakovich. Het concert is in de prachtige Martinikerk in Sneek en begint om 20.00 uur. De entree bedraagt €12.50, kinderen tot 12 jaar zijn gratis. Voorverkoop via de leden van de harmonie en vanaf 20-03 bij Echte Bakker Posthuma in Wommels, Bolsward, Sneek en Scharnegoutum.