Passieconcert Euphonia Wommels

2 maart 2016

Passieconcert harmonie Euphonia Wommels en vocaal ensemble Collage Dokkum

Sneek - Op zaterdag 19 maart organiseert harmonieorkest Euphonia Wommels in samenwerking met vocaal ensemble Collage uit Dokkum een passieconcert in de Zuiderkerk in Sneek.

De 55 leden van Euphonia, onder leiding van Rolf Verbeek zullen samen met de 16 leden van Collage, onder leiding van Albertus de Jong, een prachtig programma ten gehore brengen. Onder andere Liberation van Maslanka, Saga Maligna van Bert Appermont, enkele delen uit The Armed Man van Jenkins en diverse koralen van Bach zullen worden opgevoerd. Euphonia en Collage zullen zowel individueel als samen te horen zijn. De prachtige klanken van het harmonieorkest in samenspel met het vocaal ensemble zullen de Zuiderkerk vullen, een concert dat u niet mag missen!

Aanvang concert: 20.00 uur, deur open: 19.30 uur. Entree: 7.50, kinderen tot 12 jaar gratis. Kaarten zijn in de voorverkoop (vanaf 1 maart) verkrijgbaar bij Echte Bakker Posthuma en de leden van de harmonie. Zuiderkerk Sneek: Rienck Bockemakade 7.