The Academy: Everybody's Talking

5 februari 2016

Op zaterdag 6 februari 2016 gaat het vijfde muziektheaterprogramma van The Academy Pop & Jazz Orchestra gaat in premiere in de Koornbeurs te Franeker! Na Carry Me Home in 2009, The Experience in 2011, een groots opgezet Elvis Presley Tribute in 2012 en Kindred Spririts in 2013, is het nu tijd voor Everybody’s Talkin’. The Academy hanteert al jaren dezelfde succesformule: het creëert een muzikale en visuele achtbaan langs verschillende stijlen, in variërende bezetting, van klein en intiem naar groots en ultraswingend! Het doel is het publiek te verrassen met een grote diversiteit aan stijlen, zodat het van de eerste tot de laatste minuut geboeid blijft. En niet alleen dat, maar ook er nog lang door iedereen over wordt nagepraat!

Kaarten zijn verkrijgbaar via info@theacademy-franeker.nl, bij bandleden of te bestellen op:  dekoornbeurs.nl