ZON - Zomer Orkest Nederland

1 december 2015

"Graag brengen wij onderstaande bij u en uw leden onder de aandacht:

De inschrijvingen voor ZomerOrkest Nederland zijn geopend! ZON is een jong en talentvol harmonieorkest dat jaarlijks in de zomerperiode door Nederland toert. Het orkest wordt jaarlijks samengesteld uit amateurs en conservatoriumstudenten in de leeftijd van 16 t/m 23 jaar.
Het ZON heeft als doel de promotie van blaasmuziek. Door een programma met muziek van rock tot barok spreekt het ZON een groot publiek aan. Het orkest speelt altijd in de openlucht, op pleintjes en terrassen.
Naast muzikanten kunnen ook dirigenten zich aanmelden. Ieder jaar wordt een nieuwe dirigent aangesteld. Een unieke kans om met een jong, enthousiast en gemotiveerd orkest te werken!

ZomerOrkest Nederland geeft jou een onvergetelijke ervaring!
Ben jij muzikant tussen 16 en 23 jaar of dirigent; meld je dan nu aan voor ZON2016! www.zomerorkest.nl of download de app!"